Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás - Acer.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - Acer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acer.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 22 db
A4 Team Számítástechnika

A4 Team Számítástechnika

Az A4 Team Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2005-ben alakult. Iroda- és számítástechnikai, szórakoztatóelektronikai eszközök és alkatrészek értékesítése mellett a cég IT ágazata különböző hardveres és szoftveres szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára. A céges kapcsolatoknak köszönhetően ügyfeleinknek számos partneri szolgáltatással is állunk rendelkezésére. Az ügyfélelégedettség növelésének érdekében törekszünk a megrendelők gyors és hatékony kiszolgálására, jelentsen ez szakmai információt, terméket vagy szolgáltatást. Egyedi építésű számítógépek, szerverek, Brand PC-k, Laptop-ok, alkatrészek széles választéka érhető el webshop oldalon keresztül. A rendszerünkben nem szereplő eszközök beszerzésére is vállalkozunk.

AB Informatika

AB Informatika

Cégünk, az AB Informatika Kft 2009 nyarán a piacot évek óta meghatározó két cég a 2001 óta működő Alien Computer és a 2005 óta üzemelő Bird Computer fúziójából jött létre. Társaságunk elsősorban számítástechnikai hardware-software termékek kereskedelmével foglalkozik. Boltjainkat jelenleg Budapesten és Szegeden találhatják meg. Fő tevékenységi körünk: Komplett számítógépek és alkatrészek, szoftverek, valamint kiegészítők forgalmazása, szervízelése. Összeállítunk számítógépet egyedi elképzelés alapján is. Ingyenes az árajánlat készítése! Nagy raktárkészletünknek köszönhetően a konfigurációkat akár 24 órán belül összeszereljük, a szerelés a nálunk vásárolt alkatrészek esetén ingyenes. Vállaljuk kis- és középvállalkozások irodai hálózatainak tervezését, kivitelezését és karbantartását. Elsősorban cégek számára ajánljuk a havidíjas szevizszolgáltatásunkat, ahol fix havidíjért biztosítjuk a számítógépek és a hálózat rendszeres karbantartását és egyéb felmerülő problémák rendezését.

Baracomp Kft.

Baracomp Kft.

Még a rendszergazda keresését is az Irodavezetőre passzolják... nem mindegy, hogy milyen rendszergazda szolgáltatóval fogom tartani a kapcsolatot... olyan rendszergazda csapatot keresek, akik gyorsan reagálnak kéréseimre, a kiszállás is legyen gyors, pontos... hiszen amíg rájuk várunk, addig nem tudunk dolgozni...! Fontos, hogy segítőkész személyes kapcsolattartó rendszergazdámat mindig elérjem telefonon vagy e-mailen ha bármi kérdésem lenne... Rendszergazdám pedig azonnal, türelmesen és szakmai ingerszavak nélkül válaszoljon, hogy én is értsem miről beszélünk... vagy oldja meg távolról a feladatot... csak rugalmasan... erről szól a rendszerfelügyelet, nem...?

Be-Va Chip Kft.

Be-Va Chip Kft.

A magyar tulajdonosok által vezetett BE-VA Chip Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenységi iránya a számítástechnika. Számítástechnika, alkatrészek, konfigurációk Törekszünk arra, hogy ezen az egyre bővülő, és rendkívül dinamikusan fejlődő szakterületen a magas színvonal mellett teljesen komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani, amely kielégíti partnereink minden igényét a számítógép vásárlástól, a legmegfelelőbb programok beszerzésén, az Internet hozzáférésen át, az oktatásig. Ennek megfelelően cégünk nagy hangsúlyt tesz arra, hogy kollégáink folyamatosan képezzék magukat. Fontosnak tarjuk, hogy meg tudjunk felelni az egyre komolyabb kihívásoknak, és továbbra is a számítástechnika élvonalába tartozó munkatársakkal tudjunk az Ön rendelkezésére állni. Igyekszünk eddigi tapasztalataink átadásával is hozzájárulni partnereink jó munkavégzéséhez, ezért ingyenes felméréssel és szaktanácsadással állunk rendelkezésükre. Mivel a számítástechnika egyre több területen kerül kulcsfontosságú szerepbe a feladatok elvégzéséhez, szükségesnek tartjuk az eddiginél is nagyobb támogatást, és segítséget megadni partnereinknek részére.

Computer Emporium

Computer Emporium

Computer Emporium Kft számítástechnikai, fotó és szórakoztatóelektronikai cikkek nagykereskedelmével foglalkozik. 1998 óta vagyunk a magyar hardver piac egyik meghatározó szereplője. Célunk, hogy a hazai kiskereskedőket rugalmasan, magas szakmai és szolgáltatási színvonalon tudjuk napi szinten kiszolgálni. Termékpalettánk, disztribúcióink kiválasztásakor is elsősorban a hosszú távon megbízható, a nemzetközi piacokon már bizonyított márkákat választottuk. Nem hazardírozunk olcsó és kétes minőségű termékekkel. Legfontosabb disztribúcióink: Asus, Arctic-Cooling, Belkin, Codegen, Enermax, GeIL, Gigabyte, HIS, Leadtek, Nikon, Seagate, Silicon Power. Számos termékünket azonnali cseregaranciával, 2-3 év vagy akár élettartam garanciával értékesítjük.

Fix Notebook

Fix Notebook

Notebook! A fixnotebook segítségével ön megtalálja a kívánt notbookját, olcsó laptopját, netbookját, legyen az Acer, MSI vagy Toshiba!Notebook! A fixnotebook segítségével ön megtalálja a kívánt notbookját, olcsó laptopját, netbookját, legyen az Acer, Asus, MSI vagy Toshiba! Cégünk a FIX Informatika Kft. több mint 15 éve van jelen a számítástechnikai és irodatechnikai piacon. Ezen idő hosszú távú stabil beszállítói kapcsolatokat épített ki. A számítástechnikai részlegünk jelenleg 5 notebook és 2 notebook kiegészítő gyártó termékeinek értékesítője (több mint 300 termék). 2007-re elkészült új webáruházunk, amelynek kialakítása során fontosnak tartottuk, hogy on-line látogatok ugyanazt a pontos, és precíz kiszolgálást kapják, amit már "off-line" vevőink megszokhattak. Az oldalon található termékek nagy része szinte azonnal elérhető saját vagy partnereink raktárkészletéből. Az on-line összeköttetésnek köszönhetően, az adatok mindig friss információval szolgálnak a termék státuszáról (készleten / megrendelhető). 2000-ben bevezetett minöségirányítási rendszerünk is azt igazolja, hogy ha megtisztel bizalmával minöségi, és megbízható partnerei leszünk akár irodatechnikáról, akár számítástechnikáról van szó.

Gigahertz

Gigahertz

Asztali és laptop számítógépek, monitorok, nyomtatók, hálózati eszközök árusítása, karbantartása és javítása. Nyomtató és fénymásoló kellékanyagok. Szoftver készítés, webes megoldások. edves Látogató! Üdvözöljük megújult honlapunkon! Reméljük újratervezett weblapunk és átalakított webáruházunk még egyszerűbbé teszi a szükséges információk megtalálását visszatérő és új ügyfeleink számára egyaránt. Az oldalon folyamatosan dolgozunk, így napról-napra új szolgáltatásokat lehet igénybe venni, így érdemes máskor is visszatérni hozzánk. Cégünk - a Gigahertz Hungary Kft - 2008 augusztusában alakult azzal az alapgondolattal, hogy legyen egy számítástechnikai szolgáltató cég ami Gödöllő és környéke igényeit teljes mértékben kiszolgálja. Legyen szó akár új asztali- vagy notebook számítógépek vásárlásáról, javításáról vagy weblap készítésről, webes programozásról, igyekszünk a lehető legmagasabb szinvonalú szolgáltatást nyújtani minden megrendelőnknek. Látván sok elégedett új honlaptulajdonos vagy számítógép felhasználó ügyfelünket úgy érezzük sikerült megvalósítani céljainkat. Az elmúlt másfél évben sokat dolgoztunk azon, hogy üzletünk ne csak egy újabb számítástechnikai kiskereskedés legyen Gödöllőn hanem a legjobb.

Hard-Tech

Hard-Tech

A Hard-Tech Irodatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság 1991 december 5-én alakult Győrött. Cégünk 2001 áprilisában régi telephelyéről átköltözött egy új, nagyobb igényeket is kielégítő helyszínre, a Liezen-Mayer utca és Vasvári Pál út találkozásánál, a Liezen-Mayer u. 120. szám alá alá, ahol tágas, kultúrált környezetben fogadjuk Kedves Ügyfeleinket. Cégünk fő tevékenységi köre számítástechnikai hardver- és szoftverkereskedelem, struktúrált számítógépes hálózatok tervezése, kivitelezése, üzemeltetése, számítógépes alkalmazások telepítése, számítástechnikai eszközök szervizelése, pénztárgépek forgalmazása és szervizelése, Fénymásológépek, írógépek forgalmazása és szervizelése, valamint irodatechnikai kellékanyagok forgalmazása.

ITProfession

ITProfession

Az ön által látogatott oldalt a Lamed-Nahe Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. üzemelteti, mely céget 2001-ben magyar magánszemélyek alapították. A cég alapítói és munkatársai a magyar IT piacon kipróbált, komoly tapasztalatokkal rendelkező szakemberek, akik tudásuk legjavát felhasználva kísérlik meg régi és leendő partnereik részére kiaknázni a magyar számítástechnikai piacban rejlő lehetőségeket. A cég indulásakor elsősorban vállalati partnerek részé kívánta felkínálni szolgáltatásait, mely azóta lakossági szolgáltatásokkal, és végfelhasználók felé történő értékesítéssel bővült ki. 2008 májusában indult webshopunk, mely köszönhetően a folyamatos, és kitartó érdeklődésnek 2008 augusztusától kibővült szolgáltatásokkal, és új arculattal várja látogatóit. Webshopunk sikerét az a felismerés tette lehetővé, hogy a kiváló ár nem elég ahhoz, hogy a vásárló teljes mértékben elégedett legyen. A sikerhez elengedhetetlen a gyors, pontos tájékoztatás, a szakértelem, a friss termékkínálat, és a gyors kiszállítás! Továbbá kiemelten fontosnak tartjuk a csupán tiszta forrásból származó áruk forgalmazását, Hiszen ennek eredménye: több év garancia, megfelelő, a magyar felhasználó számára is értelmezhető termékleírások, terméktámogatások elérhetősége. Lehet különbség alaplap, és alaplap között? Rengeteg, amennyiben a hardveren túl figyelembe vesszük a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat is.

Hirdetés
KlickComp

KlickComp

Akciós laptop notebook ajánlatok! Notebook üzlet, Laptop szerviz. Acer notebook, Asus laptop, Dell és Toshiba laptopok, notebook laptop netbook kiegészítő árak. Informatikai rendszerek Önnek! Klick Computer Kft. Számítástechnika bolt és szerviz Miskolcon és a neten ( WebBolt : KlickComp .hu )

Laptop diszkont

Laptop diszkont

Választékunk: - Választékunk kiemelkedő minőségét és teljességét a mobil számítástechnika területére történő specializációval érjük el. - Forgalmazunk új és használt, alsó, közép és felsőkategóriás notebookokat. - Kínálatunk teljes méret, forma, felszereltség és esztétika szempontjából is. - Hisszük azt, hogy szakterületünkön a legjobb vételt az alacsony ár és az optimális választás együttesen biztosítja. Ennek érdekében folyamatosan kutatjuk a hazai és nemzetközi piacokat. Szakembergárdánk: - Informatikai képzettségű szakembereink gyorsan és szakszerűen igyekeznek megtalálni a feladatnak, felhasználói igénynek és árelképzelésnek megfelelő számítógépet, szoftvert és kiegészítőt. - Szervizünk ezt követően a számítógép bővítését, testreszabását, szoftverrel és kiegészítővel történő illesztését végzi. - Vásárlás után terméktámogatással és szervizszolgáltatással állunk ügyfeleink rendelkezésére.

LapTop Takaró

LapTop Takaró

Az ország egyik legnagyobb laptop, laptop kiegészítő ,netbook kínálatából válogathat kedvére.Nálunk megtalálhatóak a főbb gyártók termékei:Dell, Lenovo, Acer, Asus, HP,Samsung, Apple de bármire van szüksége forduljon hozzánk bizalommal! Közel ezer laptop a választékban, közülük kb. 400 raktáron! Napra kész árak, raktárkészlet ,könnyen kezelhető felület,kiváló szűrési,keresési lehetőségekkel állunk rendelkezésükre napi 24h-ában. A laptopok mellett, hatalmas választékból válogathat a számítástechnika egyéb területein is! Itt mindent megtalál! Olcsón, gyorsan,házhoz! Termékeinket országosan házhoz szállítjuk!

Lion Kft.- notebook akkuk

Lion Kft.- notebook akkuk

Laptop akkuk felújítása terén sokéves szakmai tapasztalattal rendelkezünk. Az elmúlt évek során Magyarországon is megnövekedett a hordozható számítógépek száma. A gépek akkumulátorainak max. élettartama 1-3 év. Az újonnan vásárolt gyári akkuk ára sok esetben igen drága. Ezt felmérve kialakítottunk egy olyan szervizt, ahol az elhasználódott, nem megfelelően működő akkukat felújítjuk. (Felújításról részletesen a Szolgáltatások menüpontban olvashat.) Vállalkozásunk megbízható alapanyagokból dolgozik. A cellákat saját igényeinkhez igazítva, LION LTD néven gyártatjuk. Folyamatosan teszteljük és ellenőrizzük a minőséget. Vállaljuk továbbá szerszámgépek (új típusú li-ion technológiás is!), orvosi műszerek, adó-vevők, softball (airgun), modellek, háztartási készülékek akkumulátorainak felújítását. Egyedi igények alapján akkupakkokat is készítünk, nagy mennyiségben, sorozatgyártásban is. Termékkínálatunkban található kamera és fényképező, PDA és utángyártott laptop akkumulátor is

Műszaki Bazár

Műszaki Bazár

A kedves látogató a következő termékkategóriák közül választhat: , alaplap, processzor, CPU, memória, merevlemez, floppy, CDROM, DVD, monitor, hangkártya, hangfal, ház, egér, CD író, játékvezérlő, modem, mouse, nyomtató, szkenner, hálózati elemek, SCSI, TV kártya, tanácsadás, Hifi, TV, video, fejhallgató, hangfal, erősítő, DAT, kamera, videokamera, deck, fényképezőgép, indiana line, target, target audio, coral, autó, hi-fi, projektor, CD lejátszó, rádió, média, center, mp4, mp3, pendrive, USB, CDRW, mikroszkóp, walkman, vérnyomásmérő, kenyérpirító és sok más egyéb.

Mysoft

Mysoft

- Cégünk számítástechnikai hardverek és szoftverek értékesítésével foglalkozik. - Bemutatóteremmel sajnos nem rendelkezünk, így a megrendelt termék megrendelés előtti megtekintésére nincs lehetőség. - A honlapon nem szereplő termékkel kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, akkor azt a mzsolt@mysoft.hu e-mail címre küldött üzenetben teheti.

Notebookarena

Notebookarena

A mobilitásra való igény és az online vásárlási kedv növekedése miatt hoztuk létre cégünket 2008-ban. Áruházunk saját fejlesztésű, melynek köszönhetően a termékeket és megrendeléseket sokkal rugalmasabban kezelhetjük. Tervünk egy olyan webáruház létrehozása volt, ahol bárki könnyen tájékozódhat. Szakmai ismeretek hiányában is segítséget kap a látogató ahhoz, hogy a számára legmegfelelőbb terméket válassza. Célunk, hogy többéves releváns tapasztalatainknak köszönhetően - online alkalmazás fejlesztés és IT kereskedelem - versenyképes áron, korrekt, vevőközpontú kiszolgálást nyújtsunk. Termékeink hivatalos, magyarországi disztribútoroktól származnak, a gyártók által vállalt garanciális feltételekkel értékesítjük termékeinket. A márkaszervizek elérhetőségéről a Garanciális szervizek menüpontban tájékozódhat. Miért érdemes notebookot bérelnie? - költségeket takaríthat meg (nem áll a cég pénze az eszközökben) - csökkentheti az adóterheket (a havi bérleti díj 100%-ban elszámolható) - gépparkfejlesztés beruházás nélkül (önerő nélkül juthat eszközökhöz) - rugalmas és gyors ügyintézés (ügyfélminősítés 1 óra alatt) - megőrzi cége likviditását (nem hitelt vesz fel, csupán eszközöket bérel a hitelnél jóval kedvezőbb feltételekkel) - kedvező bérleti díj (tervezhető kedvező havi bérleti díj, kiadás) - rugalmas bérleti idő (24 hónaptól 60 hóna

Origo GSM

Origo GSM

Cégünk, az Origo-Mobil 07 Bt. 2007-ben alakult. 2007 augusztus 01-én nyitottuk meg webáruházunkat, Budapesten. Eleinte csak mobiltelefonok és azok tartozékainak forgalmazásával foglalkoztunk, majd később a webáruházunk termékei között szerepeltek a Pda, Gps készülékek, majd a Notebookok, Játékkonozolok és a PC alkatrészek is. Azzal a céllal indítottuk el webáruházunkat, hogy minden vásárló maximálisan meglegyen elégedve szolgáltatásainkkal, az általunk forgalmazott termékekkel és azoknak kedvező áraival, gyorsan és kényelmesen eljuthasson minden vásárlóhoz a megrendelt termék. Oldalunkat folyamatosan frissítjük, alakítjuk a vásárlói igények szerint, továbbá azon dolgozunk, hogy Magyarországon is egy Ön által elvárt szinvonalú webáruházban vásárolhasson. Honlapunkon található termékekeinket, 3 módon rendelheti meg: telefonon, interneten vagy személyesen. Rendeléstől számítva, akár 2 órán belül átveheti a megrendelt terméket személyesen, irodánkban, vagy választhatja a házhozszállítás lehetőségét is! Amennyiben szüksége van, bármilyen számítástechnikai termékre és azt oldalunkon nem találja, kérjük hívjon bennünket központi telefonszámunkon (+36 30/500-6566) és mi visszahívjuk Önt, egyedi árajánlatunkkal!

Tuti menü