Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerviz képes leírás - Acer.tlap.hu
részletek »

Szerviz - Acer.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: acer.tlap.hu » Szerviz
Keresés
Találatok száma - 30 db
Computertex - eszerviz

Computertex - eszerviz

Nézze, ahogy távolról megjavítjuk a számítógépet Csak dőljön hátra és nézze, ahogy munkatársunk átveszi az irányítást az ön egere, illetve billentyűzete fölött, hogy kijavítsa a számítógépe hibáit, vagy hogy megmutassa Önnek, hogyan kell beállítani, illetve használni bizonyos népszerű alkalmazásokat. Amennyiben a hiba kijavítása nem oldható meg távoli hozzáférés használatával, úgy készséggel egyeztetünk Önnel időpontot, amikor kollégánk felkeresi Önt és megszünteti a hibát, bárhol az országban!

Display Szerviz Kft.

Display Szerviz Kft.

Ma a számítástechnikai gyártók ontják magukból a termékeket, amelyek igazi tesztelése, a portéka használata közben, az ügyfél feladata. A felhasználó, ha problémával találkozik, azt úgyis jelzi a megjelölt csatornákat használva, a hibás termék pedig megjavításra vagy kicserélésre kerül. Ez a megoldás a leggazdaságosabb a gyártók és a kereskedők szempontjából, így még több energia jut az újabb és jobb termékek fejlesztésére és elterjesztésére. Az ügyfél szemszögéből nézve persze több bosszúság adódhat, mint régebben, mikor egy-egy gyártmány tesztelésére hosszabb időt fordítottak; de mit tehetünk, a világ már csak ilyen. Pontosabban, gyártó független szervizként, igenis tehetünk azért, hogy Önök gyorsabban és gördülékenyebben túljussanak egy-egy problémán. Célunk, hogy ügyfeleink, a lehető legrövidebb ideig nélkülözzék a sok esetben több százezer forintért vásárolt munkaeszközeiket. Ezért képviseljük érdekeiket a gyártókkal szemben, de a gyártókkal együttműködve.

Doctorhouse Laptop Szerviz

Doctorhouse Laptop Szerviz

Szervizünk az alábbi szolgáltatásokkal áll rendelekezésére: - Díjmentes bevizsgálás még a bejelentés napján Márkától függetlenül teljes kör? javítás garancia időn túl: - Alaplap javítás - áramköri szinten, professzionális eszközökkel - Adatmentés elektronika vagy mechanika hibás HDD-r?l - Szoftveres problémák elhárítása Minden esetben törekszünk a hibás alkatrész javítására, azonban ha ez nem lehetséges ajánlatot teszünk új vagy bontott egység beépítésére, hogy a jó minőség megtartása mellett árainkat a legalacsonyabb szinten tarthassuk.

E. T. Network és szervíz

E. T. Network és szervíz

Cégünk vállalja lakások, irodák komplett informatikai infrastrukturájának kiépítését, üzemeltetését, karbantartását, rendszerfelügyeletét. Legyen szó akár vezetékes, vagy vezeték nélküli eszközökről. Lehetőséget nyújtunk Önnek, hogy sok bosszúságtól megóvja magát. Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy egy vírus, vagy kémprogram megnehezítette életét, ezáltal hosszú órákat, vagy akár napokat elvéve a hasznos munkából. A PandaSecurity támogatásával több, mint 13 millió vírust tartalmazó adatbázis segítségével az összes vírust, kémprogramot, tárcsázó eszközt, férget, joke-ot és más kártékony hatású programokat is eltávolítunk számítógépéről, az adatai sérülése nélkül.

EC-Co Kft. - Acer szerviz

EC-Co Kft. - Acer szerviz

Az EC-CO Kft 1990. évben alakult, az Econorg Szkv Műszaki Igazgatóságából. Az Econorg Szkv 1986-ban hosszú és átfogó tesztelés és összehasonlító értékelés után választotta ki forgalmazásra az akkor még csak a legszűkebb szakmai körökben ismert tajvani Multitech cég számítógépeit. Mára az Acer Corp. névre átkeresztelt vállalatbirodalom a világ három legnagyobb személyi számítógépet gyártó cégeinek sorába emelkedett. Az általunk eddig értékesített és szervizelt több mint tízezer Acer számítógép bizonyítja, hogy az összeszerelt gépeknél magasabb ár sokszorosan megtérül a világszínvonalú technológiában.

Gradon notebook szerviz

Gradon notebook szerviz

Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

Laptop info

Laptop info

Márkafüggetlen laptop és notebook szerviz Budapesten. - ingyenes bevizsgálás.(akkor is ha a javítást nem kéri) - Bevizsgálás és javítási határidő 1-1 munkanap. - A javítást közvetlenül mi végezzük telephelyünkön, tehát nem kell harmadik félre várnia. - Sikertelen javítás esetén nem kell fizetnie semmit ! - Vállaljuk: Adatmentést, rendszer telepítést, vírusirtást, fénycső cserét, LCD Panel cserét, inverter cserét/javítást, alaplapjavítást(bga és chipset hibát nem javítunk), bővítést, karbantartást, tisztítást,túlmelegedés és meghajtó problémák orvoslását.

Laptop kijelző csere

Laptop kijelző csere

Laptop kijelző csere - ingyenes beépítjük laptop kijelzőjét, mindezt egy kávé mellett megvárható Budapest VII. kerület. Laptop kijelző javítás, összetört kijelzők cseréje, nem ad képet - fekete képernyő hiba elhárítása. Vibrál - remeg a kép? Nincs háttérvilágítás? Nincs elég fényerő? Leötötte? Pókhálós vagy elfolyt a kijelző? Notebook kijelzők diszkont áron! Kérjen árajánlatot online a honlapunkról vagy email segítségével: info@laptopkijelzo.com Várjuk, hívjon bizalommal! 1074 Budapest Alsó erdősor 3. a keleti mellett, jó parkolási lehetőséggel.

Laptop szerviz (VIII. , Bp)

Laptop szerviz (VIII. , Bp)

A Laptopszaki Kft. laptop, notebook, netbook alkatrészek kis- és nagykereskedelmével foglalkozó vállalkozás. Nálunk a raktáron lévő laptop alkatrészek valós árukészletet tükröznek, megvásárolhatóak személyesen az üzletünkben (1089 Budapest, Baross utca 28.) vagy webáruházunkon keresztül is (www.laptopszaki.hu), ahol megtalálhatóak jó minőségű gyári és utángyártott új laptop töltők, laptop kijelzők, laptop billentyűzetek, laptop ventilátorok minden notebook típushoz, készletről, azonnal, garanciával. A legtöbb alkatrész cseréjét szervizünkben kollégáink azonnal és díjmentesen elvégzik. (memória, winchester, laptop kijelző, stb.). Felvásárolunk hibás, törött, javíthatatlan, rossz, használt laptopokat készpénzzel, azonnal. Laptop szervizünkben vállaljuk rövid határidővel márkától függetlenül hibás laptopok, notebookok, netbookok teljes körű szervizelését, garanciával.

Hirdetés
Laptop szerviz Budapest VII. ker

Laptop szerviz Budapest VII. ker

Laptop szerviz akár 8 órán belül Budapest VII. kerület. A belvárosban igényes környezetben várjuk, parkolási lehetőséggel, hatalmas új üzlethelyiséggel. A laptop szervíz szolgáltatásra akár 3 év jótállást is vállalunk a beépített alkatrésztől függően. Látogassson el hozzánk, üzletünkben használt laptopot is vásárolhat. Minden egy helyen! Itech eszközöket szervizelünk: laptop, notebook, monitor, tv, laptop kijelző szerviz. A Keleti Pályaudvar és a Dohány utca mellett. 1074 Budapest Alsó erdősor 3. Mindig tud mindkét oldalon parkolni.

Li-Ion Kft.

Li-Ion Kft.

Napjainkban egyre fontosabb a környezettudatos életmód. Akkumulátoraink használatával nemcsak saját kiadásait csökkentheti, de az akkuk hosszabb élettartama miatt a környezetet is óvja. Engedje meg, hogy néhány termékünket figyelmébe ajánljuk. A teljes termékválasztékot megtekintheti a webáruházban és a webáruház 2-ben, valamint Laptopaksi.hu oldalunkon.

Magyar Kft - Pc home service

Magyar Kft - Pc home service

A MAGYAR Kereskedelmi Kft 1993-ban alakult két fővel családi vállalkozásként. Profilja az iroda- és híradástechnikai és telekommunikációs berendezések forgalmazása, javítása. Számítástechnikai és informatikai tevékenységet 1994 óta végez. A cég tevékenysége két fő részre osztható: -Számítógép javítás otthonában "Pc Home Service" -Honlapok készítése "Magyar" Kft.

Megbízható laptop szerviz Budapesten

Megbízható laptop szerviz Budapesten

Az informatika szerelmesei vagyunk a kezdetek óta, a Z80 nekünk már munkaeszköz volt. Ismerjük az egyedi PC építés minden csínját-bínját. Csak mondd el nekünk, mit szeretnél, és mi megvalósítjuk. Követjük a változásokat, a laptop szerviz szakemberei tabletek és iPhone-ok javítását, illetve karbantartását is vállalják. Kis- és középvállalkozások számára komplett informatikai rendszerek kiépítését is elvégezzük, valamint rendszergazdai szolgáltatás keretében üzemeltetjük és karbantartjuk ezeket. Kérdés esetén hívjon bátran.

Nbookszerviz

Nbookszerviz

Keress minket! Első lépés: hívj fel minket, mond el problémádat, jelezd géped típusát, márkáját, mi megmondjuk - ha ezek alapján megállapítható - hogy mi a baj, mit kell tenned. Második lépés: ha be kell hoznod készülékedet javításra, egy munkanapon belül konkrét árajánlatot adunk -telefonon is - és jelezzük a javítás idejét. A tanácsadás és a bevizsgálás ingyenes!

Notebook szerviz

Notebook szerviz

Notebook számítógépek javításával, bővítésével, új notebookok árusításával, kiegészítők és akkumulátorok forgalmazásával és felújításával, ill. szerviz-szakvélemények készítésével foglalkozó márkafüggetlen szerviz

Novocomp

Novocomp

Rendszergazda szolgáltatások: Olyan cégek számára, ahol szükség van állandó számítástechnikai háttérre, de nem gazdaságos főállású informatikus alkalmazása. Számítógép szerviz, javítás: Akár helyszínen, akár szervizünkbe szállítással. Jól képzett munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek mindenféle számítógépes probléma megoldásában. Hálózatépítés, üzemeltetés karbantartás, bővítés: Kis és nagy méretű számítógép és telefonhálózatok kivitelezése, javítása, átalakítása, karbantartása. Telephelyek közti kapcsolatok. Perifériák javítása nyomtatók, monitorok, szünetmentes tápegységek javítását rövid határidőre vállaljuk. Szoftverek értékesítése

Pc mentő (helyszínen és szervízben)

Pc mentő (helyszínen és szervízben)

Szeretne egy megbízható partnert, akit bármikor hívhat? Elege van a "majd jövök" tipusú rendszergazdákból? Sokaknak ismerősek a "jövő héten jövök", "majd megoldom" idézetek, amik szállóigévé váltak a "szomszéd rendszergazdáktól". Mi eredményesen küzdünk, hogy ezek az idézetek csak rossz emlékek legyenek ügyfeleinknél! Helyszíni javítás: Helyszínen megjavítjuk, amennyiben lehetséges, ha nem, beszállítjuk szervizünkbe, ahol hatékonyan és gyorsan szervizeljük, majd előre egyeztetett időpontban hibátlanul visszavisszük, üzembe helyzzük Önnél. Javítás szervizünkben: Természetesen szervizünkben átvesszük, javitjuk az Ön számítástechnikai berendezéseit, majd Ön ezeket, rövid időn belül hibátlanul átveheti nálunk.

Tuti menü